Home Automobily Kola Alu kola 16'' - 18'' Škoda Annapurna 7x17" 5x112 ET45 od Aluapneu.cz
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Škoda Annapurna 7x17" 5x112 ET45 od Aluapneu.cz

Celá ČR
29. 11. 2016 - 10:34
15 990 Kč
Prodávající

Popis

VAŠE ŠKODOVKA SI ZASLOUŽÍ POŘÁDNÁ KOLA

ANTRACITOVÁ PERLEŤ S VYSOCE LEŠTĚNÝM ČELEM ALU KOLA




Originál alu kola levněji než jinde.

Originální alu kola Škoda se líbí všem a všichni je chtějí. Nejenom pro skvělý design, který ke Škodovkám prostě patří, ale také pro osvědčenou kvalitu použitých materiálů. Díky této skvělé akci můžete mít tyto originální hliníkové disky Škoda i Vy.


Design originálních alu disků Škoda Vás nezklame.

Pokud nechcete riskovat a přejete si, aby Vaše Škodovka vypadala skutečně dobře, pak s originálními alu koly Škoda máte vyhráno. Návrháři automobilky totiž moc dobře vědí, který design dokonale padne ke karoseriím automobilů Škoda. Proto se nám všem Škodovky a jejich elektrony tolik líbí.


Kvalitnějších alu kol není.

Originální alu kola Škoda patří bezesporu mezi nejlepší na trhu. Světové homologace TUV, VIA, JWL, ISO jsou zárukou nejvyšší kvality. Originální elektrony Škoda prošly náročnými homologačními a antideformačními testy. Můžete se na ně tedy spolehnout za každé situace.


Nyní ještě lepší cena originálních disků Škoda.

Alukola Škoda pochází z předváděcího vozu. Jedná se o zcela novou sadu elektronů. Pouze některá alu kola mají drobné oděrky způsobené manipulací. Na voze však nebudou patrné.


Co vše Vám k originálním alu kolům dodáme?

Jelikož jsou originální alu litá kola Škoda vrtána přímo pro použití originálního příslušenství, nedodáváme k nim kolové šrouby / matice. K elektronům Škoda od nás dostanete chromové ventilky a středové krytky s logem výrobce Škoda Auto ZDARMA!

Škoda Annapurna 7x17" 5x112 ET45 od Aluapneu.cz

Zavřít Zavřít
Prodávající
Aluapneu.cz
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!