Home Automobily Kola Alu kola do 15'' RSW RACING 391 6,5x15" 4x100 ET 35 od AluaPneu.cz
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

RSW RACING 391 6,5x15" 4x100 ET 35 od AluaPneu.cz

Celá ČR
29. 11. 2016 - 10:21
9 990 Kč
Prodávající

Popis

TY PROSTĚ MUSÍTE MÍT

LESKLE ČERNÉ / RUDÉ LOGO V PAPRSKU A RUDÁ LINKA V LEMU ALU KOLA

Snažili jsme se fotografií vystihnout dokonalost alu kola Rsw Racing 391. Věřte, že na živo jsou tyto elektrony ještě dokonalejší. Jakmile je namontujete na svůj vůz, nebudete z něj moci odtrhnout své pohledy. Kombinace rudých doplňků na klavírově černém lakování Vás naprosto pohltí.

Rsw Racing není pouze dokonalý design. Výrobce rozsáhlými testy a neustálým zdokonalováním použitých materiálů dosahuje stále větších kvalit elektronových disků. Na alu kola Rsw Racing se tak můžete spolehnout v každé situaci.

Homologace samozřejmostí. Alu kola RswRacing jsou díky své kvalitě a příznivé ceně nejvyhledávanějšími na trhu. Výrobce se pyšní světově uznávanými homologacemi JWL, VIA, ISO, TUV, které jsou zárukou nejvyšší kvality.

Jak vybrat správný model alu kol? U nás je to snadné. Jednoduše vložíte fotografii vlastního vozu do našeho jedinečného alu konfigurátoru a poté si už jen hrajete s jednotlivými modely alu kol a vybíráte, které vypadají nejlépe. A nezapomeňte se pochlubit svým kamarádům a známým. Je to skutečně zábavné.

Příslušenství zdarma! K alu kolům Rsw Racing dodáváme vždy potřebné příslušenství a to přímo k Vašemu automobilu, nemusíte tak mít strach, že něco nebude pasovat. Kolové šrouby/matice, středící kroužky a chromové ventilky Vám dodáme grátis!

RSW RACING 391 6,5x15" 4x100 ET 35 od AluaPneu.cz

Zavřít Zavřít
Prodávající
Aluapneu.cz
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!