Home Automobily Kola Alu kola do 15'' RSW RACING 969 6,5jx15" 5x100 ET35 AluaPneu.cz
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

RSW RACING 969 6,5jx15" 5x100 ET35 AluaPneu.cz

Celá ČR
29. 11. 2016 - 11:03
8 990 Kč
Prodávající

Popis

MODERNÍ DESIGN PRO VÁŠ VŮZ

ČERNÉ / LEŠTĚNÉ ČELO / ČERVENÁ LINKA V LEMU KOLA

Rsw Racing 969 nejsou jen obyčejná alu kola, jsou ikonou moderního stylu a výjimečnosti. Model 969 je snem každého milovníka sportovního designu. Nadčasové černé lakování s vysoce leštěným čelem alu kola ještě více umocní dokonalý vzhled elektronu Rsw Racing 969.

Rsw Racing není pouze dokonalý design. Výrobce rozsáhlými testy a neustálým zdokonalováním použitých materiálů dosahuje stále větších kvalit elektronových disků. Na alu kola Rsw Racing se tak můžete spolehnout v každé situaci.

Homologace samozřejmostí. Alu kola RswRacing jsou díky své kvalitě a příznivé ceně nejvyhledávanějšími na trhu. Výrobce se pyšní světově uznávanými homologacemi JWL, VIA, ISO, TUV, které jsou zárukou nejvyšší kvality.

Jak vybrat správný model? Není nic snazšího, než si nechat s výběrem alu kol poradit. Víc hlav víc ví, takže neváhejte, vložte fotografii Vašeho vozu do našeho alu konfigurátoru a pak si už jen hrajte, chlubte se, sdílejte a vybírejte. Je přece fajn, koukat na svůj vůz s novými alu koly den předtím, než Vám je doručíme až domů. Náš konfigurátor alu kol se totiž těší na hrátky s Vámi, tak ho nenechte dlouho čekat…

Příslušenství zdarma! K alu diskům Rsw Racing dodáváme veškeré potřebné příslušenství a to přímo k Vašemu vozu, nemusíte tak mít strach, že něco nebude pasovat. Kolové šrouby/matice, středící kroužky a chrom ventilky Vám dodáme grátis!

RSW RACING 969 6,5jx15" 5x100 ET35 AluaPneu.cz

Zavřít Zavřít
Prodávající
Aluapneu.cz
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!