Home Automobily Auto tuning Ostatní auto tuning Trippling - jakekoli auto
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Trippling - jakekoli auto

Kraj Vysočina
19. 4. 2021 - 18:10
500 Kč
Prodávající

Popis

TRIPPLING – jakékoliv auto

Trippling je navrhnutý jako přídavný modul, pomocí kterého je umožněná funkce „trojbloku“ směrových světel (blinkrů) při krátkém vychýlení páčky směrovek do požadovaného směru pro starší modely vozidel, v kterých tato funkce ještě není. Výhoda modulu spočívá v jednoduché montáži a to zapojením k páčce směrovek..

Cena je 500 Kč a poštovné je zdarma
Platba na účet, nebo je možné osobní převzetí na trase: Třebíč-Brno-Vyškov-Prostějov-Olomouc-Šumperk-Jeseník
Pro komunikaci využijte prosím výhradně e-mail: ermish@seznam.cz
(komunikaci na fóru často nesleduji)
Montáž tripplingu
S tripplingem je dodáván podrobný popis zapojení tripplingu spolu s fotomanuálem provedeném na voze Škoda Octavia (r. v. 2002)

Popis funkce
Po vychýlení páčky směrovek do požadovaného směru modul podrží signál na svém výstupu pro daný směr a dojde k vykonání tří (případně méně, nebo více) bliknutí. Pokud se v čas aktivního trojbliku v jednom směru vychýlí páčka do směru druhého, původní proces trojbliku se přeruší a přepne se na druhý směr. V případě, kdy se páčka vychýlila do aretace a počet bliknutí už přesáhl počet nastavených bliknutí trojbliku dojde po zrušení aretace (např. zatočením volantu) k okamžitému zhasnutí směrovek jako v podobě bez nainstalovaného modulu.

Trippling a počet bliků
Každý si může nastavit požadovaný počet bliků sám za pomoci malého šroubováku. Jde tak nastavit libovolný počet bliků, nebo v případě potřeby trippling nastavit na jeden blik a tím jej deaktivovat.

Trippling má i funkci zpožděné reakce
U některých automobilů se občas stane, že při návratu páčky blinkrů z aretované polohy se páčka nestihne zastavit a na krátkou dobu sepne druhou stranu blinkru. V takovémto případě by došlo k nežádoucí aktivaci tripplingu.

Napsali o tripplingu
Tomik81 Taky jsem si udělal radost a nejde než dát taky palec nahoru. Bezva funkčnost, snadná montáž no prostě SUPER. Díky...
RUDA 001 Tak jsem si udělal radost a koupil

Trippling - jakekoli auto

Zavřít Zavřít
Prodávající
hynek ermis
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!