Home Automobily Příslušenství Autokosmetika NOVINKA - Odvlhčovač vzduchu do auta PINGI
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

NOVINKA - Odvlhčovač vzduchu do auta PINGI

Celá ČR
12. 11. 2019 - 14:19
230 Kč
Prodávající

Popis

Auto odvlhčovač poskytuje rychlé a jednoduché odstranění vlhkosti z automobilu, karavanu nebo třeba lodi. Je nejlepší volbou v boji proti zamlžení oken v interiéru vozidla a dalším problémům vznikajících vlivem vlhkosti. Odvlhčovač PINGI, čerpá přebytečnou vlhkost v autě jako magnet. Absorbovaná voda je bezpečně akumulována v zařízení, takže není riziko, že by někde unikala.
A co je nejlepší?
Přístroj je na více použití a nevyžaduje novou náplň! Úroveň vlhkosti v zařízení zobrazuje zvláštní indikátor, který mění barvu z modré na růžovou.
Chcete jej znovu použít?
Stačí ho ohřát v mikrovlnné troubě! Během sušení v mikrovlnné troubě nepokládejte zařízení na kovovou nebo skleněnou podložku. Použijte nádoby, které jsou určeny k použití v mikrovlnné troubě. Ujistěte se, že ukazatel vlhkosti směřuje nahoru. Ohřívejte auto odvlhčovač 6 minut při výkonu mikrovlnné trouby cca. 600 wattů. Během sušení, se ze zařízení odpařuje nashromážděná voda. Zařízení můžete sušit také volně na slunci nebo na radiátoru, ale sušení bude trvat déle. Po vysušení se barevný ukazatel změní z růžové na modrou a auto odvlhčovač bude připraven na další použití. Autodíly HASPA, Váš dodavatel značkových autodílů.

NOVINKA - Odvlhčovač vzduchu do auta PINGI

Zavřít Zavřít
Prodávající
Martin Zdráhal
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!