Home Automobily Osobní auta Ford Mondeo 2.0 TDDI
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Ford Mondeo 2.0 TDDI

Středočeský kraj
14. 1. 2018 - 20:37
30 000 Kč
Prodávající

Popis

Zdravím :) Prodávám Ford Mondeo 2.0 TDDI se spolehlivým motorem. Rozvody zajišťuje řetěz. Vůz není žádná leštěnka, něco pamatuje. Snaha o udržovaný stav, po koupi jsem vyčistil a vyvoněl interier kromě koberečků. Vůz již nepotřebuji a tak ho posílám dál. Vůz má na tachometru něco kolem 229 xxx a v provozu je od 2001. Automatické denní svícení, manuální klimatizace. Multifunkční volant, ovládání rádia pod volantem.
Na voze jsou Zimní kola + přidám letní kola na discích a 2 pneu a v kufru je rezerva na plechu, celkem slušná. Dále přidám náhradní řemeny a jedno ložisko.
Vyměněno:Spojka před 20 000km cca, zabírá krásně, nová baterie Varta, zadní ložisko, termostat, silentbloky zadních ramen, zadní pružiny, čepy stabilizátorů, přední + zadní destičky, vlnovec+ střední díl výfuku, vzduchový filtr by měl být vyměněný a žhavičky před rokem tuším.
Závady: V zimě blbne centrál na celou pravou stranu, řeším odemykáním zevnitř, nicméně by mělo stačit promazat zámky( tento model na to trpí a olej pomůže v 99% případů), když je teplo, funguje to. Kufr otevírám tlačítkem na klíči. Je promáčklý jeden práh, nicméně je v naprostém pořádku, nerezne, je odolný. Dále se odloupává barva na pravé straně dveří, byla rez na spodku a tak byly vyměněny ze stříbrného Mondea a špatně přelakovány- ne za mého používání. Jedná se převážně o kosmetiku. Bude potřeba trochu rozhýbat ruční brzdu a zadní stěrač nejede, příčina neznámá, bude to chtít určitě olej. Vůz pravděpodobně stál tak měsíc u předchozího majitele.
Prodávám tak, jak to je , plně pojízdné s kosmetickými vadami. Žádné záruky k tomu nedávám, je to 17 let staré auto, ale určitě poslouží a po ošetření zvládne minimálně příští ale podle mého i tu další STK.
Moje představa je kolem 30 000 a o ceně jsem ochotný jednat u vozidla. Stk 06/19. Jinak provozní kapaliny jsou doplněny, stačí nastartovat a jet.
Omlouvám se za kvalitu fotek, foceno večer, dodám kvalitnější foto přes den co nejdříve.

Parametry

Výrobce / značka
Ford
Modelová řada
Mondeo
Druh karoserie
Combi
Druh paliva
nafta
Převodovka (řazení)
manuální
Barva vozu
červená
Stav vozu
ojeté auto
Rok výroby
2001
Najeto (km)
229000
Obsah motoru (ccm)
2000
Výkon motoru (koní)
116
VIN kód

Výbava vozu

Klimatizace
El. stahování oken
Airbagy
Tempomat
Centrální zamykání
Tažné zařízení
ABS
El. nastav. zrcátka
Platná STK
Rádio
CD přehrávač
Mlhovky

Ford Mondeo 2.0 TDDI

Zavřít Zavřít
Prodávající
Matěj Svátek
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!