Home Automobily Osobní auta Kia Ceed 1.6 CRDI Limo Koupeno v ČR - DPH
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Kia Ceed 1.6 CRDI Limo Koupeno v ČR - DPH

Ústecký kraj
5. 5. 2018 - 17:50
109 000 Kč
Prodávající

Popis

Datum první registrace: 2007
Motor: diesel (1968 cm3, 84 kW)
Karosérie: hatchback
Barva: Modrá - světlá - metalíza
Počet dveří/míst: 5/5
Stav tachometru: 173 000 km
Odpočet DPH je možný

Popis vozu:
Automatická klimatizace
Tempomat
4x elk. okna
Tempomat
Koupeno v ČR
1 Maijitel

Komfort a interiér:
Automatická klimatizace (Climatronic) , Dvouzonová klimatizace, Otáčkoměr, Palubní počítač, MaxiDOT (head-up dislej) - Velký displej na přístrojovém panelu poskytuje perfektně čitelná data v zorném poli řidiče. Displej 1. s počítadlem ujeté vzdálenosti 2. s ukazatelem intervalů servisních prohlídek 3. s digitálními hodinami 4. s multifunkčním displejem 5. s informačním displejem, Nastavitelný volant, Ruční nastavení sedadel, Vyhřívání sedadel - předních, Potahy látka, Dělená zadní sedadla, Loketní opěrka předních sedadel, AUX-IN - Vstup AUX-IN se nachází pod loketní opěrkou a je označen nápisem AUX. Vstup slouží k připojení externích hudebních zařízení (např. iPod nebo mp3) a reprodukci hudby z těchto zařízení přes Vaše autorádio, Loketní opěrka zadních sedadel, Otvor pro lyže (SKI Box)

Bezpečnost:
Airbag, Airbag 6, Airbag řidiče, Upevnění dětské sedačky "ISOFIX" - Mezi vnějšími zadními zádovými opěrami a sedáky se nacházejí vždy dvě upevňovací oka pro montáž dětské sedačky s upevňovacím systémem "ISOFIX", Dětská pojistka, ESP - Elektronický stabilizační systém zvyšuje kontrolu nad vozidlem v krajních jízdních situacích, např. při rychlé jízdě do zatáčky. V závislosti na jízdních podmínkách se snižuje nebezpečí smyku a zlepšuje jízdní stabilita, ASR - Regulace prokluzu - zabraňuje během akcelerace protáčení předních hnacích kol, ABS - Zabraňuje zablokování kol během brzdění, posilovač brzd, Posilovač řízení - Servořízení, Centrální zamykání dálkové, Centrální zamykání, Elektrické ovládání oken, Tempomat - Zařízení umožňující udržování nastavené konstantní rychlosti vyšší než 30km/h aniž byste museli mít sešlápnutý plynový pedál.

Komunikace a navigace:
Autorádio s MP3, CD-Přehrávač, Rádio, Original autorádio, Multifunkční volant
Ochrana vozu:

Imobilizér
Světla a viditelnost:
Mlhovky, Elektrická zrcátka, Elektricky zatemňovací zrcátka, Vyhřívaná zrcátka, Tónovaná skla, Zadní stěrač

Společnost Auto Brela se zabývá prodejem prověřených a kvalitních vozidel z důvěryhodných zdrojů. Zveřejňujeme původ vozidel, jejich historii, detailní fotografie a další důležité informace.

Prodávaná vozidla pochází z ukončených operativních leasingů pouze z ČR a DE. Vybíráme pouze vozidla s nejlepším technickým stavem, výbavou, estetikou a za tyto vozidla nabízíme nejvyšší ceny. Každému nabízenému vozidlu poskytujeme zdarma záruku na technický stav vozidla.

Naší nejdůležitější prioritou je spokojený zákazník, který se v budoucnu vrací k opakovanému nákupu. Dalším cílem společnosti je nastavit důvěru mezi prodejcem a zákazníkem. Důvěra provází celou naší společnost. Další naše vozy a podrobnější informace o nich najdete na našich webových stránkách.

Parametry

Výrobce / značka
Kia
Druh karoserie
Hatchback
Druh paliva
nafta
Převodovka (řazení)
manuální
Barva vozu
stříbrná
Stav vozu
ojeté auto
Rok výroby
2007
Najeto (km)
173000
Obsah motoru (ccm)
1968
Výkon motoru (koní)
115
VIN kód

Výbava vozu

Metalíza
Odpočet DPH

Kia Ceed 1.6 CRDI Limo Koupeno v ČR - DPH

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jaroslav Škoda
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!