Home Automobily Autodíly Motory, části motorů Litinové svody 2,5Tdi pro VW T5 a VW Touareg kompletní sada
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Litinové svody 2,5Tdi pro VW T5 a VW Touareg kompletní sada

Ústecký kraj
2. 3. 2021 - 08:39
4 000 Kč
Prodávající

Popis

Nabízím k prodeji kompletní sadu litinových svodů pro VW Touareg a VW T5 , Caravelle Transporter a Multivan s motory 2,5Tdi - 96kW (130 PS) - 128kW (174PS). Jedná se o svody vyrobené v Německu s certifikátem kvality. Neriskujete tak, že vám váš mechanik zavolá, že svody nejdou na motor nasadit, jelikož nesedí otvory pro šrouby, případně že jsou jinak ohnuté apod. tak jak se často stává u levnějších variant pocházejících z východu. Podle typu motoru vám zašlu přesný typ svodů pro Váš vůz (svodů je vícero druhů).

Zaručuji kvalitu s plnou zárukou, doklad. Sada obsahuje vše co je nutné k výměně svodů, již není třeba nic dokupovat. Svody se mění buď preventivně, nebo v případě prasknutí původních originálních svodů. Prasknutí svodů se nevyhne dříve nebo později žádnému z vozů a litinové výfukové svody jsou nejlepší možnou náhradou. Prasklé svody mají za následek snížení výkonu vozu, pronikání kouře nejprve do motorového prostoru a v poslední fázi i do interiéru vozidla. Navíc zde hrozí i poškození samotného turbodmychadla.

Typy motoru: AXE AXD BLJ BAC BLK
OEM číslo: 070253017A
VW číslo: VW30117C0914S90D

Všechny informace týkající se tohoto tématu, postupů montáže apod. rád poskytnu po telefonu nebo mailem. Možnost osobního předání anebo na dobírku odešlu obratem, takže již na druhý den můžete montovat.

Litinové svody 2,5Tdi pro VW T5 a VW Touareg kompletní sada

Zavřít Zavřít
Prodávající
Marian
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!