Home Automobily Osobní auta Full servis dovoz aut, stavební stroje, manipulační technika
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Full servis dovoz aut, stavební stroje, manipulační technika

Celá ČR
10. 9. 2019 - 09:57
Dohodou
Prodávající

Popis

Naše společnost se zabývá dovozem automobilů, motocyklů, obytných automobilů, karavanů , stavebních strojů, samojízdných plošin a manipulační techniky, vzv, vysokozdvižné vozíky a vše pro skladové hospodářství. Dovážíme vše nehavarované, nejčastěji koupené po prvním majiteli.

Specializace firmy je na auta s alternativním pohonem na LPG. Tento pohon je zapsán do VTP. Všechny vozidla mají novou technickou kontrolu a emisní kontrolu. U všech jsou vystaveny CZ doklady. Zákazník si může vybrat z naší nabídky skladem standardně 50 vozů, nebo si může "svůj vůz, stroj, manipulační techniku, plošinu atd." objednat.

Tzn. zvolit značku, model, výbavu, barvu a také cenu. Snahou firmy je vyřízení objednávek co nejrychleji. Automobily jsou kontrolovány u prodávajícího, ale také na našem servisu. Je možné objednat jakýkoliv model i výbavu vozidla. Při odvozu Vám můžeme nabídnout pojištění vozidla u jedné z 8 pojišťoven,které působí v ČR. Samozřejmostí je kupní smlouva na plnou cenu, tzn. cenu, kterou skutečně platíte, a platná záruka.


Termín návštěvy a eventuelní rezervaci vozu a strojů si prosím předem telefonicky domluvte na tel. č.: +420 608 819 608 ( auta ), nebo stroje na Ludmila Vinařová tel.č. +420 773 495 203

Parametry

Výrobce / značka
Volvo
Modelová řada
XC40
Druh karoserie
Offroad
Druh paliva
plyn (LPG, CNG atd.)
Převodovka (řazení)
automatická
Barva vozu
modrá
Stav vozu
první majitel
Rok výroby
2019
Najeto (km)
111
Obsah motoru (ccm)
1111
VIN kód

Výbava vozu

Servisní knížka

Full servis dovoz aut, stavební stroje, manipulační technika

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ludmila Vinařová
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!