Home Automobily Osobní auta HODINA S FERRARI MODENA
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

HODINA S FERRARI MODENA

Hlavní město Praha
29. 10. 2019 - 19:05
2 800 Kč
Prodávající

Popis

Ferrari 360 Modena je revolučním modelem v historii této slavné sportovní značky, a současně snem každého muže.

Buďte na chvíli součástí nejatraktivnějšího sportovního auta všech dob a odneste si zážitek na celý život.

Cena 2800 Kč zahrnuje: 20 min. privátní prohlídka a prezentace vozu, 20 min. zhotovení zážitkových fotografií a videa, USB flash disk s uloženými daty – foto a video, 15 min. svezení na sedadle spolujezdce. Při účasti dvou osob na privátní prezentaci je cena 4000 Kč.

V případě zájmu o řízení vozu je nutné předem uhradit vratnou kauci ve výši 250.000 Kč. K ceně privátní prohlídky je nutné dále uhradit 3000 Kč za pronájem vozu v délce 15 min. Řízení vozu probíhá za přítomnosti Ferrari asistenta.

Místo prezentace Praha 3 Žižkov, popř. dle dohody jiná část Prahy.

O voze:

Mimořádně povedené a pohledné tvary karoserie jsou dílem designérského studia Pininfarina. Pokud Modenu uvidíte z dálky, nenechá Vás na pochybách, že vidíte Ferrari. Pininfarina skloubil typické prvky designu Ferrari, jako je boční profil karoserie s mohutnými otvory přívodů vzduchu k motoru hned za dveřmi řidiče a typická záď se čtveřicí kruhových svítilen, s novými prvky.
Interiér se nese v luxusním duchu, typickým pro Ferrari, lišící se od strohosti svých konkurentů, např.: Lamborghini. Kokpitu dominují kruhové přístroje a trojramenný volant. Prohlídkový model disponuje nejkrásnější barevnou kombinací – světle hnědá kůže a černá palubní deska obšitá červenou nití.

Pod zadní kapotou si poslechnete osmiválcový 3,5 litrový motor o výkonu 400 koní, umístěný před zadní nápravou. Od motoru Vás v kokpitu odděluje jen prosklená příčka a také celé zadní okno je vlastně výkladní skříní motoru se vzpínajícím se koníkem ve znaku.

Jde o revoluční model, prvním Ferrari s celohliníkovou karoserií i podvozkem. Po vyrobení modelu Modena se ve své době (1999 – 2005) jednalo o technicky nejpokročilejší model své značky. Mohutný výkon a točivý moment (373 Nm) "malého" Ferrari se přenáší na zadní kola o rozměrech 275/40 R18. 400 koní dokáže uhánět po dálnici rychlostí, které chybí 5km/h do magické třístovky a z nuly na sto vyrazí za 4,7 vteřiny.

Parametry

Výrobce / značka
Ferrari
Modelová řada
360
Konkrétní model
360 Modena
Druh karoserie
Coupé
Druh paliva
benzín
Převodovka (řazení)
automatická
Barva vozu
červená
Stav vozu
předváděcí vůz
Rok výroby
2002
Najeto (km)
30000
VIN kód

HODINA S FERRARI MODENA

Zavřít Zavřít
Prodávající
Ferrari Praha
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!