Home Automobily Autodíly Palivové systémy Spořič paliva Super FuelMAX
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Spořič paliva Super FuelMAX

Celá ČR
5. 9. 2017 - 18:15
600 Kč
Prodávající

Popis

Jednotka FuelMAX se skládá ze dvou identických polovin. V každé z nich je umístěn magnetický frekvenční rezonátor. V okamžiku přiložení obou polovin proti sobě na přívodním palivovém potrubí dochází k vytvoření laděné rezonanční komory. Silné magnetické pole vytvořené neodymovými supravodiči začne oddělovat uhlovodíkové řetězce v protékající pohonné látce. Dochází tak k procesu tříštění molekulových shluků a vzduch má snadnější přístup k jednotlivým molekulám. To má za následek dokonalejší spalování pohonné látky, nárůst výkonu motoru a následné snížení spotřeby paliva.

Dokonalejším spalováním k úsporám paliva do obsahu 3.500 ccm



Všichni renomovaní výrobci pohonných hmot se snaží různými přísadami zušlechtit palivo tak, aby při jeho spalování docházelo k co možná největší účinnosti.
V amerických laboratořích firmy International Research & Development byl odzkoušen a firmou General Motors Company patentován zcela ojedinělý způsob úpravy paliva. Nejedná se o přidávání přísad do paliva, ale o dodatečnou úpravu paliva přímo v automobilu.
Tuto úpravu provádí jednotka s obchodním názvem FuelMAX. Činnost jednotky zajišťují dva frekvenční rezonátory umístěné vně přívodního palivového potrubí.
Při průchodu paliva silnou frekvenční rezonancí dochází k procesu oddělování uhlovodíkových shluků, což má za následek snadnější přístup kyslíku k jednotlivým molekulám.

Testy prováděné na motorech s takto upraveným palivem prokázaly, že výskyt jednotlivých nespálených částí (emisí) po instalaci FuelMAXu se díky dokonalejšímu spalování snížil až o 30%.
Zkouškou na brzdných válcích byl zároveň zjištěn nárůst výkonu a celkové vyhlazení průběhu křivky točivého momentu motoru. Tyto skutečnosti mají za následek klidnější a rovnoměrnější chod motoru, který ke své činnosti při zachování stejných parametrů potřebuje méně pohonných látek.



sedm let záruka, záruka originálního výrobku

Spořič paliva Super FuelMAX

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jindra
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!