Home Automobily Pneumatiky Pneu příslušenství Analogový pneuměřič
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Analogový pneuměřič

Celá ČR
1. 12. 2018 - 23:57
39 Kč
Prodávající

Popis

Analogový manometr z odolného plastu značky LIFETIME CARS vám pomůže mít tlak pneumatik u vašeho dopravního prostředku pod kontrolu. jeho měřící rozsah je 0,5 až 4 bary. Navíc má resetovací tlačítko a tlačítko na upouštění.


Správný tlak v pneumatikách má vliv na bezpečnou jízdu i opotřebení pneumatik. Proto je důležité čas od času změřit jejich tlak, aby jste mohli včas reagovat. Pokud si však pořídíte pneuměřič LIFETIME CARS můžete mýt tlak pneumatik neustále pod kontrolou. Jedná se o analogový pneuměřič nebo chcete-li manometr s rozsahem od 0,5 barů do 4 barů. je vyrobený z odolného plastu a navíc obsahuje tlačítko na upouštění. Samozřejmostí je tlačítko reset na nulování naměřené hodnoty.

Základní vlastnosti pneuměřiče LIFETIME CARS
Typ: analogový
Rozsah měření: 0,5 - 4 bar / 8 - 55 PSI
Materiál: plast
Rozměry: 10 x 5 x 2,5 cm
Barva: černá
Proč koupit pneuměřič LIFETIME CARS
Tento pneuměřič má analogový snadno čitelný displej, který zobrazuje přesnou hodnotu i po provedeném měření. Pro další měření je nutné přístroj vynulovat resetovacím tlačítkem. Je vyrobený z odolného plastu a má malé rozměry, proto ho můžete mýt kdykoli sebou. Pokud zjistíte přetlak, stačí použít na tlačítko na upouštění. S tímto pneuměřičem budete mít tlak ve vašich pneumatikách opravdu pod kontrolou.



Nakupte pohodlně v eshopu: https://bit.ly/2yxEESO

Analogový pneuměřič

Zavřít Zavřít
Prodávající
Filip Vojáček
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!