Home Automobily Osobní auta Skoda Octavia 1Z5 1.8 TSI
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Skoda Octavia 1Z5 1.8 TSI

Hlavní město Praha
4. 4. 2019 - 19:29
117 100 Kč
Prodávající

Popis

Prodám můj Octavia 1Z5 Sport Edition s několika kilometry! Byl předchozí majitel (se který čip tuner - výkonnostní tabulky k dispozici) štípané podmínky kolem 230hp a tím, že mě s mnoha doplňky jako Bastuck celého systému ze spádové trubky z nerezavějící oceli (velmi velmi sportovním zvukem !!!), střední tlumič stále existuje a může být podáván s tímto KW V2 coilovers, 19 „Tomason kola v barvě karoserie, LED světlomety, může tónovaná zadní světla LED, LED osvětlení registrační tabulky, LED osvětlení interiéru, ZENEC double-DIN rádio s dotykovým displejem, sportovní mřížku v barvě karoserie bez znaku, profesionální gecleant zadní znak, Dachreiling profesionální gecleant ( ), barevných oken, deflektoru větru, demontovaného mlhy (lze snadno nainstalovat) a mnohem více!
Závěs, ráfky, traťové desky, registrovaný výfukový systém, zbytek má E-čísla a může být poháněn tak, abyste se dostali bez problémů!

Brzdy byly kompletně obnoveny před asi 300 km - všude okolo perforované / drážkované A.B.S. Disky s keramickými krytinami ATE - žádný špinavý brzdový prach!

Podle mého názoru je to skvělé, dobře udržované a sportovní vozidlo, které už není podruhé! Obrázky stojí za tisíc slov,

Parametry

Výrobce / značka
Škoda
Modelová řada
Octavia
Druh karoserie
Combi
Druh paliva
benzín
Převodovka (řazení)
manuální
Barva vozu
černá
Stav vozu
ojeté auto
Rok výroby
2008
Najeto (km)
139000
Obsah motoru (ccm)
1798
Výkon motoru (koní)
230
VIN kód

Skoda Octavia 1Z5 1.8 TSI

Zavřít Zavřít
Prodávající
milos.kren
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!