Home Automobily Osobní auta Škoda Octavia III 2.0 TDI 110 KW Elegance kombi
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Škoda Octavia III 2.0 TDI 110 KW Elegance kombi

Ústecký kraj
4. 5. 2018 - 14:28
339 000 Kč
Prodávající

Popis

Datum první registrace: 2013
Motor: diesel (1968 cm3, 110 kW)
Karosérie: kombi
Barva: černá - metalízaPočet dveří/míst: 5/5
Stav tachometru: 66 500 km
Odpočet DPH není možný

Popis vozu:
Záruka
Cebia-Repert KM
Navigace
Tažné zařízení
Telefon
Koupeno ČR Škoda Auto
VIN: TMBJJ7NE8E0096143

Komfort a interiér:
Automatická klimatizace (Climatronic), Dvouzonová klimatizace, Otáčkoměr, Palubní počítač, MaxiDOT (head-up dislej) - Velký displej na přístrojovém panelu poskytuje perfektně čitelná data v zorném poli řidiče. Displej 1. s počítadlem ujeté vzálenosti 2. s ukazatelem intervalů servisních prohlídek 3. s digitálními hodinami 4. s multifunkčním displejem 5. s informačním displejem, Nastavitelný volant, Ruční nastavení sedadel, Vyhřívání sedadel - předních, Potahy látka, Dělená zadní sedadla, Loketní opěrka předních sedadel, AUX-IN - Vstup AUX-IN se nachází pod loketní opěrkou a je označen nápisem AUX. Vstup slouží k připojení externích hudebních zařízení( např. iPod nebo mp3) a reprodukci hudby z těchto zařízení přes Vaše autorádio, Loketní opěrka zadních sedadel, Otvor pro lyže (SKI Box)

Bezpečnost:
Airbag, Airbag 6, kolenní airbag, Airbag řidiče, Deaktivace airbagu spolujezdce, Upevnění dětské sedačky "ISOFIX" - Mezi vnějšími zadními zádovými opěrami a sedáky se nacházejí vždy dvě upevňovací oka pro montáž dětské sedačky s upevňvacím systémem "ISOFIX", Dětská pojistka, ESP - Elektronický stabilizační systém zvyšuje kontrolu nad vozidlem v krajních jízdních situacích, např. při rychlé jízdě do zatáčky. V závislosti na jízdních podmínkách se snižuje nebezpečí smyku a zlepšuje jízdní stabilita., ASR - Regulace prokluzu - zabraňuje během akcelerace protáčení předních hnacích kol, ABS - Zabraňuje zablokování kol během brzdění, Pneu Kontrol - Sledování tlaku vzduchu v pneumatikách, posilovač brzd, Posilovač řízení - Servořízení, Centrální zamykání dálkové, Centrální zamykání, Elektrické ovládání oken, mechanická převodovka, 6-ti stupňová převodovka, Tempomat - Zařízení umožňující udržování nastavené konstantní rychlosti vyšší než 30km/h aniž byste museli mít sešlápnutý plynový pedál.

Komunikace a navigace:
Autorádio s MP3, CD-Přehrávač, Rádio, Original autorádio, DVD Přehrávač, DVD monitor, Navigace, Velká Navigace - Display, Bluetooth - Slouží k bezdrátovému spojení mobilního telefonu s hands-free Vašeho vozidla, Handsfree, Telefon

Vnější vzhled:
Litá kola, Litá kola alu16, Odnímatelné tažné zařízení (rameno s koulí), Tažné zařízení, Střešní nosiče, Pevná střecha

Ochrana vozu:
Imobilizér

Světla a viditelnost:
Mlhovky, Denní svícení, Elektrická zrcátka, Elektricky zatemňovací zrcátka, Vyhřívaná zrcátka, Tónovaná skla, Zadní stěrač

Společnost Auto Brela se zabývá prodejem prověřených a kvalitních vozidel z důvěryhodných zdrojů. Zveřejňujeme původ vozidel, jejich historii, detailní fotografie a další důležité informace.

Prodávaná vozidla pochází z ukončených operativních leasingů pouze z ČR a DE. Vybíráme pouze vozidla s nejlepším technickým stavem, výbavou, estetikou a za tyto vozidla nabízíme nejvyšší ceny. Každému nabízenému vozidlu poskytujeme zdarma záruku na technický stav vozidla.

Naší nejdůležitější prioritou je spokojený zákazník, který se v budoucnu vrací k opakovanému nákupu. Dalším cílem společnosti je nastavit důvěru mezi prodejcem a zákazníkem. Důvěra provází celou naší společnost. Další naše vozy a podrobnější informace o nich najdete na našich webových stránkách.

Parametry

Výrobce / značka
Škoda
Modelová řada
Octavia
Konkrétní model
Octavia III kombi 2.0 TDI 2013
Druh karoserie
Combi
Druh paliva
nafta
Převodovka (řazení)
manuální
Barva vozu
černá
Stav vozu
ojeté auto
Rok výroby
2013
Najeto (km)
66500
Obsah motoru (ccm)
1968
Výkon motoru (koní)
150
VIN kód
TMBJJ7NE8E0096143
Prověřte si vozidlo online

Výbava vozu

Metalíza

Škoda Octavia III 2.0 TDI 110 KW Elegance kombi

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jaroslav Škoda
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!