Home Automobily Příslušenství Služby pro motoristy OPRAVA ŘÍDÍCÍ JEDNOTKY IMOBILIZÉRU FORD FOCUS FIESTA FUSION
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

OPRAVA ŘÍDÍCÍ JEDNOTKY IMOBILIZÉRU FORD FOCUS FIESTA FUSION

Karlovarský kraj
1. 5. 2017 - 21:36
1 500 Kč
Prodávající

Popis

Popis:

Oprava nebo trvalé vyřazení a vypnutí imobilizéru FORD v regionu Karlovy Vary Sokolov Cheb nebo možno i poslat některé nejčastější trvale skladem.
SIEMENS SIM 21 SIM 22 SIM 210 SID 801 SID 801A SID 803A SID 804 EECV LPF VISTEON atd.

Provádíme opravu vyřazení vypnutí imobilizéru pokud je to možné u téměř všech značek osobních vozů zjištění Login-přístupového kódu nastavení jednotky jako továrně nové přizpůsobení naklonování a úpravu softwaru u jednotek motorů PCM BSI GEM BCM IPC atd.

Díky 20 leté praxi a špičkovému vybavení nabízím rychlost spolehlivost a kvalitní trvalé řešení se zárukou za výhodnou cenu.

V případě zájmu prosím nejdříve proveďte tyto kroky :

1.

Překontrolujte všehny pojistky ve voze popř. připojení konektorů a stav nabití baterie,může to zásadním způsobem pomoci v odstranění závady.Mnoho opravců,kteří si s daným problémem neví rady a nemá vůli či vědomosti v opravě dále pokračovat odkáže zpravidla na závadu jednotky nebo imobilizéru přestože tyto kroky ještě nebyli provedeny.

2. zjistěte originální čísla řídící jednotky a popis toho jak závadě došlo zdali je trvalá či sporadická zda se projevuje za tepla či naopak v nízkých teplotách.

3.

Kontaktujte nás prosím v pracovní dny 8-17h na tel 775176033 popř. email spyky@quick.cz trvale.Mimo tuto dobu zvolený profil neumožňuje spojení.

4.Běžná oprava trvá zpravidla 24h některé po dohodě zhruba do 30minut na místě popř. možnost zaslání balíkem do ruky Česká pošta.U běžných oprav vyřizujeme v den doručení

a zasíláme obratem zpět

5

Pokud si nevíte rady s vyndáním jednotky raději kontaktujte odborný servis nebo opravce ve vašem okolí jistě vám vyjde vstříc a vyhnete se trvalému znehodnocení počítače motoru nebo ostatní elektroniky.Často právě zde vzniká nejvíce nevratných poškození

6.

Pokud je jednotka po cizím zásahu již poškozena provádíme následnou opravu pouze po dohodě a bez záruky nejsme schopni nést důsledky cizí neschopnosti.Časová náročnost oprav

OPRAVA ŘÍDÍCÍ JEDNOTKY IMOBILIZÉRU FORD FOCUS FIESTA FUSION

Zavřít Zavřít
Prodávající
PAVEL ŠPINAR
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!