Home Automobily Příslušenství Služby pro motoristy Odtah, odtahová služba, přeprava vozidel, dovoz vozidel
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Odtah, odtahová služba, přeprava vozidel, dovoz vozidel

Plzeňský kraj
12. 1. 2019 - 22:32
10 Kč
Prodávající

Popis

Nabízím odtah vozidel v rámci celé Evropské unie, služby odtahového vozu, to jest odtah osobních vozidel, dodávek, obytných automobilů, strojů, čtyřkolek, vleků, přeprava stavebního materiálu různých rozměrů nebo jiných věcí do maximální aktuální váhy 2600 kg a to odtahovým vozem s elektrickým navijákem pro vyproštění Vašeho bouraného nebo nepojízdného vozu. Na větší dálky nebo pokud je odtah i s přepravou osob, tak používám osvědčené vozy Mercedes ML nebo BMW E61 viz foto. Možnost vézt i dva automobily (odtahovka a plaťák) najednou za velice výhodnou cenu.


Ceny od 10 Kč/km a hlavně dle domluvy, minimální cena odtahu a odtah po Plzni a okolí do 25 km je 1000 Kč vč. DPH, delší trasy se poté počítají podle ujetých kilometrů. Například trasa Plzeň-Praha 2200-2500 Kč (podle lokality v Praze), Plzeň-Brno za 6500 Kč. Žádné skryté náklady, předem víte, kolik zaplatíte, kalkulace předem samozřejmostí. Individuální přístup, dohoda a maximální přizpůsobení se Vašim potřebám a možnostem, funguji defakto 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, nemám problém s přepravou v rámci jakéhokoliv státu EU, velké vzdálenosti pro mě nejsou překážka, jazyková bariéra také ne, vcelku slušná znalost anglického jazyka, základy němčiny ovládám.

Taktéž možný dovoz automobilu ze zahraničí na míru, včetně vyřízení všech formalit, ať už za Vaší přítomnosti nebo lze vše zprostředkovat bez Vás, zprostředkování dovozové STK a následné přihlášení na dopravním inspektorátu také umím zařídit.

Nabízím profesionální služby spojené s mnohaletou zkušeností, pojištění nákladu je samozřejmostí. Veškeré další informace či kalkulaci rád poskytnu ideálně po telefonu či emailem.

Odtah, odtahová služba, přeprava vozidel, dovoz vozidel

Zavřít Zavřít
Prodávající
František Vašek
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!