Home Automobily Auto tuning Tuning motoru Kompresor EATON + řemenice pro Škoda 120,Rapid,Fávo,Felicie
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Kompresor EATON + řemenice pro Škoda 120,Rapid,Fávo,Felicie

Jihočeský kraj
7. 2. 2016 - 10:57
10 000 Kč
Prodávající

Popis

Prodám kompresor Eaton (původem z mercedes benz) + upravená zdvojená řemenice (klasika okruh vodní pumpa + alternátor a další řemenice je pro samotný okruh ke kompresoru). Kompresor je v bezvadném stavu, nemá vůle v ozubení, tudíž nerachtá, nemá očesané kameny. Kompresor má přetěsněnou olejovou skříň + nová náplň. Kompresor má na pevno hlavní řemenici, takže nepotřebuje magnetickou spojku. Řemenice je nová, nemá vyjetou drážku od symerinku. Řemenice je pro motor z Fabie 1.4MPi 8 ventil, český motor rok cca 2001, nebo pasuje i na motor z Felicie 1.3MPi roky 1998 a víše.

Jezdil jsem s tím v závodním stroji Škoda Rapid 130. Motor z Fabia 1.4MPi 8 ventil, rok 2001. Kompresor tlačil tlak 1bar a fungoval skvěle už od spodních otáček až do plných, tudíž nebyla díra/prodleva jako je tomu u turbodmychadel. Motor byl předělaný na karburátor Solex 32 DIS. Rozdělovač byl s odpojeným podtlakem a zkrácenou odstředivou regulací. Motor měl snížený kompresní poměr, 2,5mm oplechované těsnění pod hlavou. Hlava měla rozšířené sací a výfukové kanály + slícované potrubí a rozšířené.

Kompresor se nechá zamontovat i na Škoda 105/120, Garde, RAPID. Možná by se vešel i do vozů Favorit/Felicia. Případně jen samotný kompresor se nechá použít pro motory 1.0 až 1.8 L.

Možno po domluvě poslat i poštou.

V ceně je kompresor + udělaná na zakázku nová řemenice.

Kompresor EATON + řemenice pro Škoda 120,Rapid,Fávo,Felicie

Zavřít Zavřít
Prodávající
REDSUN elektronic
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!