Home Automobily Osobní auta VW Golf IV 1,9 TDi 74kw variant 4motion 4x4
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

VW Golf IV 1,9 TDi 74kw variant 4motion 4x4

Liberecký kraj
8. 11. 2017 - 20:06
70 000 Kč
Prodávající

Popis

Prodám Volkswagen Golf IV 1,9 tdi 74kw variant,kombi 4x4, 4motion. Euro 3- bez ekopoplatku.
Rok výroby 11/2000, v 12/2008 dovoz z Německa po prvním majiteli. V ČR jsem druhý majitel,první byl kamarád,který ho měl 7 let a o autě po dobu v ČR vím vše.

Najeto 214 300 km,které stavu auta odpovídají. Servisní knížka k němu není,proč nevím a nehodlám se s nikým dohadovat proč a jak,nic zas tak zásadního to není. Do ČR byl dovezen na 139 000km.

Golf je ve velice slušném stavu,jede krásně,ježdenou pouze mnou na delší trasy,jinak garážováno. Spoustu věcí je na něm třeba jen preventivně uděláno,jak předešlým majitelem,tak mnou. Za poslední dobu mnou např. čepy ramen vč stabilizačních tyček,ložiska,komplet přední kotouče a destičky,žhavící svíčky,zadní tlumiče vč pružin,přední tlumiče,komplet oleje (převodovka,motor-měněn vždy po 10tis km,haldex) vč filtrů,nové čidlo příčného zrychlení(bolest 4x4)..... Na dílech nešetřeno,vše kvalitní značky! Rozvody dělány na 180 000km. Tankována z 99% pouze jedna nafta. Obuto na rok a půl starých zimních pneu Pirelli Snowcontrol 3 s velice slušným vzorkem.

Vše plně funkční,podvozek bez vůlí,motor čistý,bez úniků- jede krásně-tichý a plynulý chod, pohon 4x4 bez problémů plně funkční,interiér nezničený a čistý. Karoserie bez koroze-prahy,přední blatníky,5. dveře-vše ok! Kosmetické vady dané stařím a provozem auta se samozřejmě najdou,ale nic zásadního!

K vozu jsou veškeré dokumenty,vč originál desek,protokoly z technických prohlídek od doby dovozu, 2x originální klíč s ovladačem od DO a jeden originální servisní klíč, mnou vedený seznam oprav co se kdy dělalo.

Co se týče nějaké extra výbavy: Tempomat,manuální naplněná funkční klima,tažné zařízení na 1600kg,pohon 4x4,na všech oknech folie 3M,xenony,6 kvalt,kožený volant,loketní opěrka,raritní velké spolujezdcovo zrcátko,stěrače aerotwin....

V případě zájmu,slušného jednání přidám k autu jedny originální přední světla Hella,přední okna bez fólií,náhradní plně funkční roletku kufru,dělící vytahovací síť nákladového prostoru,sportchrom polodot budíky,páčky s ovládáním pal. pc které bylo v plánu dát do auta,různé náhradní podtlakové senzory a další drobnosti. Pokud o toto bude zájem, + 5000,-

Více informací a další dotazy sdělím na telefonu.

Bez jakýchkoliv nutných investic!

AAA Auto,Auto Esa a různé výkupy NEKONTAKTOVAT!!!

Parametry

Výrobce / značka
Volkswagen
Modelová řada
Golf
Konkrétní model
Golf IV 1.9 TDI 74kW 4Motion
Druh karoserie
Combi
Druh paliva
nafta
Převodovka (řazení)
manuální
Barva vozu
zelená
Stav vozu
ojeté auto
Rok výroby
2000
Najeto (km)
220500
Obsah motoru (ccm)
1898
Výkon motoru (koní)
101
VIN kód

Výbava vozu

Klimatizace
El. stahování oken
Airbagy
Boční airbagy
Tempomat
Xenony
Centrální zamykání
Tažné zařízení
ABS
ESP
Pohon 4x4
Nastavitelný volant
Imobilizér
El. nastav. zrcátka
Platná STK
Střešní nosič
Rádio
Mlhovky

VW Golf IV 1,9 TDi 74kw variant 4motion 4x4

Zavřít Zavřít
Prodávající
Tomáš Kraus
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!