Home Automobily Osobní auta Prodám VW Golf VII, 1,4 TSI 117 kW, R-Line, Highline, Blue M
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodám VW Golf VII, 1,4 TSI 117 kW, R-Line, Highline, Blue M

Zlínský kraj
26. 4. 2019 - 20:16
399 000 Kč
Prodávající

Popis

Uvedeno do provozu 2016, najeto 16.400 km, tovární záruka a STK do 04/2020, po garanční prohlídce, převodovka manuální šestistupňová, barva šedá Limestone – metalíza perleť, max. rychlost 220 Km/h, zrychlení 0-100 7,8 s.
VIN kód: WVWZZZAUZGW158709
Kola z lehkých slitin Cadiz (z Golfu R) včetně bezpečnostních šroubů, pneumatiky 225/40 R18 Bridgestone Potenza (najeto cca 2.300 km), je možné se domluvit na zimních kolech z lehkých slitin "Madrid" včetně bezpečnostních šroubů, pneumatiky 225/45 R17 (najeto cca 1.700 km) viz. poslední foto, sportovní pedály z ušlechtilé oceli, laděný italský výfuk Ragazzon – zvyšuje výkon motoru o cca 7%, víceprvkové zavěšení kol, výrazné LED SPZ, zámek zpátečky, parkovací senzory vpředu i vzadu, tempomat s omezovačem rychlosti, ambiente osvětlení, lampičky LED pro čtení, podsvícené dekorační lišty na dveřích, automatická dvouzónová klimatizace Climatronic, bederní opěrky vpředu, centrální zamykání s dálkovým ovládáním, dešťový a světelný senzor, dojezdová rezerva, dvě čtecí lampičky vpředu, dvě vzadu, elektrické ovládání oken vpředu i vzadu, elektromechanická parkovací brzda s funkcí Auto Hold, elektronický imobilizér, elektronický stabilizační systém ESP včetně ABS, EBV, ASR, MSR, funkce Coming/Leaving Home, halogenové světlomety s denním svícením, ostřikovače světlometů, isofix, komfortní vyhřívaná sedadla v látce design Zoom s logem R-Line, koncová LED světla, brzdové světlo LED, kontrola tlaku v pneumatikách, kotoučové brzdy vpředu i vzadu, loketní opěrka vpředu i vzadu (sklápěcí s držáky na nápoje), 3ramenný kožený multifunkční volant nastavitelný výškově i podélně, hlavice řadicí páky v kůži, maska chladiče černá s chromovanými doplňky, mlhové světlomety s přisvěcováním do zatáček, multikolizní brzda, kapsy na zadní straně předních sedadel, osvětlení zavazadlového prostoru, paket světla a výhled, palubní počítač Medium, posilovač řízení s proměnlivým účinkem, šuplíky pod předními sedadly, přihrádka ve stropě, rádio Composition Media, dojezdová rezerva, sada nářadí, zvedák vozu, sedadla vpředu výškově nastavitelná, systém sledování únavy řidiče, telefonní rozhraní "Comfort", tónovaná skla v zeleném odstínu, variabilní podlaha zavazadlového prostoru, vnější zpětná zrcátka el. sklopná, nastavitelná a vyhřívaná, zrcátko u řidiče asférické, vnitřní zpětné zrcátko s automat. clonou, zadní opěradlo dělené a sklopné s průvlakem na lyže uprostřed.
Auto garážováno, pouze ruční mytí, je navoskováno tvrdovoskem (teflon), průměrná spotřeba 5,3/100 km. Nový vůz stál podle ceníku (včetně výfuku Ragazzon) 646.000,- Kč. E-mail: andulla@seznam.cz, mob.: 777 063 858.

Parametry

Výrobce / značka
Volkswagen
Modelová řada
Golf
Druh karoserie
Hatchback
Druh paliva
benzín
Převodovka (řazení)
manuální
Barva vozu
šedá
Stav vozu
ojeté auto
Rok výroby
2016
Najeto (km)
16400
Obsah motoru (ccm)
1400
Výkon motoru (koní)
160
VIN kód
WVWZZZAUZGW158709
Prověřte si vozidlo online

Výbava vozu

Klimatizace
El. stahování oken
Airbagy
Boční airbagy
Tempomat
Centrální zamykání
Palubní počítač
Auto alarm
ABS
ESP
ASR
EDS
Parkovací asistent
Nastavitelný volant
Alu kola
Vyhřívání sedaček
El. nastav. zrcátka
Platná STK
Servisní knížka
Rádio
CD přehrávač
MP3 přehrávač
Mlhovky

Prodám VW Golf VII, 1,4 TSI 117 kW, R-Line, Highline, Blue M

Zavřít Zavřít
Prodávající
David Pelc
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!