Home Automobily Kola Alu kola 16'' - 18'' SPEEDS MOTORSPORT 195 19"
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

SPEEDS MOTORSPORT 195 19"

Celá ČR
29. 9. 2017 - 17:03
13 990 Kč
Prodávající

Popis

DESIGNOVÁ KOLA

MATNĚ ČERNÉ ELEKTRONY - VÍCEVRSTVÉ LAKOVÁNÍ VHODNÉ TAKÉ PRO ZIMNÍ PROVOZ

Jednoduchá alu kola vhodná pro všechna roční období, to jsou Speeds Germany model 195. Nejvyšší kvalita a precizní zpracování je přece přesně to, co hledáte jak v létě, tak samozřejmě i v zimě. To vše Vašemu vozu celoročně zaručí elektrony od Speeds Germany.

Praktičnost na prvním místě. Vícevrstvé lakování je u alu kol Speeds Germany samozřejmostí. Zvolte tuto variantu litých kol pro bezstarostný provoz za každého počasí.

Prvotřídní kvalita! Nejnáročnější testy a neustálý vývoj nejmodernějších technologií zaručí nejvyšší kvalitu každého alu disku Speeds Germany. Ve prospěch také hovoří spojení s jedním z největších německých producentů elektronových kol, výrobcem Rondell Germany.

Světové homologace samozřejmostí. Každé alu kolo Speeds Germany je přísně kontrolováno, aby poté bylo opatřeno všemi světově uznávanými homologacemi Jwl, Via, Iso, Tuv. Na kvalitu každého elektronu se můžete skutečně spolehnout.

Ke každé sadě alu kol Speeds Germany 195 dodáváme kolové šrouby / matice, středící kroužky a chromové ventilky přímo k danému automobilu ZDARMA!

SPEEDS MOTORSPORT 195 19"

Zavřít Zavřít
Prodávající
Aluapneu.cz
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!