Home Automobily Osobní auta Dacia Logan, 1.4, r.v. 2005, škrábnutá
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Dacia Logan, 1.4, r.v. 2005, škrábnutá

Liberecký kraj
20. 12. 2016 - 16:52
10 000 Kč
Prodávající

Popis

Vážení přátelé,

rok se s rokem sešel a jak už to na začátku zimy bývá, naboural jsem další auto (tentokrát rodičů). Jakkoliv jsem mohl zrušení předchozího přibližovadla ospravedlňovat náhlou a na silnici nečekanou přítomností mláďat svině lesní, za přebrus tohoto vozu vděčím valčíku, který jsem na silnici roztančil a který jsem ukončil polibkem s nedaleko číhajícím pařezem smrku ztepilého, před poražením řádně narostlého.

Nebudu to víc napínat, nabízím k prodeji vůz zn. Dacia Logan, 1.4 v benzínu (55 kilowaťáků), rok výjezdu z fabriky 2005 (ale kdybych ho nezmamlal, netipovali byste ho na míň jak 2009), ruční pětikvalt, naplachtěno poctivých 115 tis. km.

Výbava nařachaná. Kromě autopilota (palubního kompjůtru) tu máme okna v elektrice (žádný švihadla, a to ani u dětí vzadu), 2 érbegy (který stále vyčkávají na nějakou pořádnou pecku), imobilizér (ať už to je cokoliv), elektricky stavitelná zrcátka (no, teď jde nastavit jen jedno, to druhý na povely nějak nereaguje), přední mlhovky (věř nebo ne, obě svítěj, i když teď ne pod příliš praktickým úhlem), centrál na dálkáč a kouli. Technickou to má do srpna 2017, myslím ale, že jak teď zpřísnili kontroly, bude to chtít před novou technickou nějakou menší investici. V autě není klimoška, vzhledem k současnými stavu však její funkci bezvadně nahradí chybějící zadní okno.

Řídím blbě, ale hraju fér. Auťák není v současný kondici pojízdný (patrně za to může ta mírná komprese motorovýho prostoru). Elektronika funguje (aspoň ta, co je pořád pevně spojená s autem), světla šajnujou, klakson troubí, stěrače stírají a funguje i zbytek toho, co kontrolovali ve Vrchní, prchni. Celá levá strana je netknutá, proto nedostala tolik prostoru při focení. Problémový jsou pedály, který lížou podlahu, a chladič, který se rozhodl, že nebude přednostou motorového prostoru.

Auťák byl našima zakoupen jako nový a starali se o něj tak, aby jim ještě chvíli pojezdil (mami, tati, znovu se omlouvám). Těsně před tím, než jsem za to sednul, tomu byly stříkaný dutiny a byl měněný pravý zadní blatník, který vykazoval známky rzi (teď by možná bodnul i ten původní). Za tu dobu, co to mají, bylo potřeba měnit akorát olej, jednou baterku a dolívat benzín (když chtěli někam jet). Auto bylo extrémně nízkonákladový, což už ale teď možná nebude platit.

Spolu s autem dodám ještě muziku zn. Panasonic, co ti přehraje i empétrojku a můžeš tam strčit i Jacka. Navíc, a to úplně zadarmo, přidám i kolečko prvotřídní a úrodný zeminy, která byla zasazena do předního spojleru.

Pokud budeš mít zájem a nabídneš za ten auťák slušnou cenu (nejlépe tu, co požaduju), za nějaký rozumný peníz přihodím i litý disky se skoro nejetýma letňákama. Pokud mi ale někdo z Vás nabídne bůro a ještě po mě bude chtít levně přihodit i kola, je možný, že je po něm spíš mrsknu (a pak si pro ně zase dojdu). Pokud se tak stane, předem se za toto neblahé jednání omlouvám.

Tolik ode mě. Pokud budeš chtít víc info/potek, piš (marciano18@seznam.cz), volej (606/794 943).
Dík a čau!

Parametry

Výrobce / značka
Dacia
Modelová řada
Logan
Konkrétní model
Logan 1.4i
Druh karoserie
Sedan
Druh paliva
benzín
Převodovka (řazení)
manuální
Barva vozu
vínová
Stav vozu
havarované auto
Rok výroby
2005
Najeto (km)
115000
Výkon motoru (koní)
75
VIN kód

Výbava vozu

El. stahování oken
Airbagy
Centrální zamykání
Tažné zařízení
Palubní počítač
Imobilizér
El. nastav. zrcátka
Platná STK
Rádio
CD přehrávač
MP3 přehrávač
Mlhovky

Dacia Logan, 1.4, r.v. 2005, škrábnutá

Zavřít Zavřít
Prodávající
Marek Paulů
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!