Home Automobily Osobní auta PRODÁM => PEUGEOT 406
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

PRODÁM => PEUGEOT 406

Královéhradecký kraj
26. 6. 2020 - 08:40
30 000 Kč
Prodávající

Popis

Rok výroby 1999 ale Do provozu ve 2001. Novější verze Peugeota 406.
Většina dílů nově vyměněné, po domluvě mohu vše vypsat.

připomínám že je auto nepojízdný stačí ale pouze vyměnit jen to vysokotlaké čerpadlo a bude zase jezdit bez problému. ???? Po motorové stránce vše v pořádku, ještě vás upozorním na převodovku u které zlobí stupeň 2.
Ohledně interiéru a exteriéru jsme chtěli dát vše dokupy ale bohužél jak už jsem psala z rodinných důvodů na to nemáme tolik času takže sleva jistá! :)
Kosmetika (interiér) : Známky používání.
- Kožené sedadlo řidiče má prasklinu ale na funkčnost elektrických a vyhřívaných sedaček to vliv nemá. ???? Volat je potřeba vyměnit nebo ho protáhnout. Elektrické stahování okýnek i vyhřívání bočních zrcátek funguje pouze je potřeba vyměnit ovladač na stahování oken, ten se dá za pakatel sehnat kdekoliv.
Kosmetika (exteriér) : Drobné škrábanečky, u zadního světla na levé straně provizorně ale dobře opravený ťukanec který způsobil nějaký šikovný řidič na parkovišti při couvání. ????
Na pravých zadních dveřích je malá promáčklina ale bez problémů se dá vymáčknout zpět. To je z nedostatků vše, hodně nových dílů ohledně motoru a kol a výfuku. Technická cca do února příštího roku ale bez problému další technickou projde. ????
Auto jsme si hýčkali, přítel i tatínek pracují s auty tak na Peugeotu udělali hodně práce. Bohužél teď přítel ani tatínek nejsou k dispozici aby kvůli prodeji dali auto vzhledově pořádně dokupy, proto po domluvě jsem ochotná snížit cenu. Prosím nevolat, pište mi pouze na E-MAIL, všem odpovím. Není problém se přijet podívat a osobně říct veškeré info.

Auto má Sportovní snížený podvozek.

Je v plné výbavě...
"(Černé, kožené, vyhřívané a elektrické sedačky, El. Okna, centrální zamykání, střešní okno, zatmavené zadní okna, dešťový senzor stěračů, tažné zařízení, venkovní teploměr, originální křídlo, klimatizace, litá kola, Turbo.)"

Děkuji za pochopení a přeji pěkný den.

Parametry

Výrobce / značka
Peugeot
Modelová řada
406
Druh karoserie
Sedan
Druh paliva
nafta
Převodovka (řazení)
manuální
Barva vozu
modrá
Stav vozu
ojeté auto
Rok výroby
1999
Najeto (km)
260000
Výkon motoru (koní)
149
VIN kód

PRODÁM => PEUGEOT 406

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jonquil Jonquil
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!