Home Automobily Autodíly Převodovky Soubor movitých věcí – použité náhradní díly pro automobily
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Soubor movitých věcí – použité náhradní díly pro automobily

Celá ČR
29. 3. 2017 - 10:49
Dohodou

Popis

Soubor použitých náhradních dílů pro automobily různých značek nabízí insolvenční správce v rámci insolvenčního řízení. Jedná se o tyto náhradní díly: plechové dveře, pneumatiky, palubní deska, bílá kapota, motor Audi R8, převodovky, bloky motoru, kompletní látkové interiérové sedačky. Veškeré náhradní díly jsou blíže nespecifikovaných typů a značek a jsou nabízeny tak, jak stojí a leží.

Insolvenční správce Mgr. Lukáš Hojdn, LL.B., IČ 05017319, se sídlem Francouzská 299/98, 101 00 Praha 10, nabízí k prodeji soubor movitých věcí – použité náhradní díly pro automobily, v insolvenčním řízení vedeném Městským soudem v Praze pod sp. zn. MSPH 89 INS 18389/2016.

Podmínky prodeje:

Soubor movitých věcí bude prodán zájemci s nejvyšší nabídkou.

Nabídka zájemce musí obsahovat označení zájemce, označení insolvenčního řízení a uvedení nabízené ceny. Nabídku lze předložit pouze za celý soubor majetku.

Kupní cena bude uhrazena nejpozději při podpisu kupní smlouvy nebo jinak dle ujednání v kupní smlouvě.

Náklady zájemce spojené s převzetím, dopravou, přepravou či přepisem nabízeného majetku si zájemce bude hradit v celém rozsahu ze svého.

Insolvenční správce si vyhrazuje právo odmítnout všechny nabídky bez udání důvodů bez vzniku jakéhokoli nároku vůči majetkové podstatě ze strany zájemců.

Nabídky lze zasílat elektronicky na e-mail office@uplegal.cz nebo prostřednictvím datové schránky: svrzv4d, případně poštou na adresu sídla insolvenčního správce nejpozději do 7.4.2017.

Soubor movitých věcí je uložen v Děčíně, prohlídku souboru movitých věcí či zodpovědět Vaše dotazy je možné na telefonním čísle +420 774 870 563 nebo na e-mailu office@uplegal.cz

Soubor movitých věcí – použité náhradní díly pro automobily

Zavřít Zavřít
Prodávající
Insolvenční správce
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!