Home Automobily Příslušenství Služby pro motoristy ODŠKODNĚNÍ za újmu na zdraví PRO OBĚTI DOPRAVNÍCH NEHOD

ODŠKODNĚNÍ za újmu na zdraví PRO OBĚTI DOPRAVNÍCH NEHOD

Celá ČR
24. 2. 2021 - 15:27
Dohodou
Prodávající

Popis

Pomůžeme vám získat CO NEJVYŠŠÍ FINANČNÍ ODŠKODNĚNÍ po dopravní nehodě, pracovním úrazu, nemoci z povolání nebo jiné újmě, která vám byla způsobena.

Uplatníme veškeré vaše nároky a ZÍSKÁME PRO VÁS VŠECHNY DRUHY NÁHRAD, které vám ze zákona náleží – bolestné, ztížení společenského uplatnění (trvalé následky), duševní útrapy (psychická újma), léčebné výdaje, škody na majetku a další náhrady, na které vám při nešťastné události vznikl nárok.

ODŠKODNÉ dokážeme získat nejen PRO samotného POŠKOZENÉHO, ale také pro jeho RODINNÉ PŘÍSLUŠNÍKY nebo POZŮSTALÉ, kteří během nešťastné události přišli o svého blízkého.

Zajistíme vám PRVOTŘÍDNÍ ZDRAVOTNÍ POSUDEK od spolupracujícího soudního znalce, který je pro získání maximální výše odškodného klíčový. Během celého procesu vymáhání vás pak odborně ZASTOUPÍ PROFESIONÁLNÍ ADVOKÁT, který se specializuje na danou oblast odškodnění.

Úvodní KONZULTACE A POSOUZENÍ vašeho PŘÍPADU jsou zcela nezávazné a ZDARMA. Pomůžeme vám získat odškodné i za nehodu nebo úraz, který se udál již před dlouhou dobou. PŘÍPADY ŘEŠÍME I NĚKOLIK LET ZPĚTNĚ a odškodnění pro vás získáme dodatečně.

Chcete získat maximální finanční odškodnění? Obraťte se na nás co nejdříve, ať se chybnými kroky zbytečně nepřipravíte o peníze, které vám náleží. Pomáháme lidem z celé České republiky!

Napište nám o svém případu na e-mailovou adresu prosim@odskodnete.me ⌨️ nebo nám rovnou zavolejte na telefonní číslo 724 324 299 ☎️. Kontaktovat nás můžete rovněž prostřednictvím formuláře na našem webu odskodnete.me, kde také naleznete více informací.

Základní údaje

Oblast inzerce
Celá ČR
Druh inzerátu
soukromá inzerce
Číslo inzerátu
45672573665780352536
Dohodou
Prodávající

ODŠKODNĚNÍ za újmu na zdraví PRO OBĚTI DOPRAVNÍCH NEHOD

Zavřít Zavřít
Prodávající
Fejfárek
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!