Home Automobily Veteráni Alfa Romeo Giulia
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Alfa Romeo Giulia

Hlavní město Praha
27. 3. 2020 - 16:29
174 760 Kč
Prodávající

Popis

BJ 71. Originální barva Grigio Indaco AR 735. Uvnitr Skay Black.
Pozdní devadesátá léta import z Itálie, 1998 premena specialistou s novými díly na technologii rady 4 2L Spider vcetne prevodovky, zamcené zadní nápravy, karburátoru Weber 40 DCOE 151 atd.
2 litry motoru.
Auto pak sotva rídil majitel kvuli nemoci, koupil zpet po smrti majitele ca 2015 odborníkem a prestaven jako propagacní prostredek pro setkání na závodní vzhled. Prední oblouky zadních kol. Nové trmeny a hadice, Zimmerman derované kotouce. Krome toho sedacky prední a zadní sedacky Alfa GT "Bertone" v zadní cásti Nuova (se sklopným stredovým operadlem). Utesnená dutina.
Zakoupeno od me v dubnu 2018, v tomto okamžiku od konce 90. let, to bylo asi 10 000 KM. Demontáž ve výše uvedeném specialistovi na puvodní vzhled, cástecná malba v zadní cásti a dvere po odstranení nálepky, malování a revize motorového prostoru vcetne kapoty, generální oprava u. a. s vackovými hrídeli Schleicher 288 stupnu, skrínovým pístem 10,4: 1, karburátor Aluflansche, nový kardanový hrídel (vyvážený a nový skladovaný vcetne Hardyscheibe), nový GTA Reprofelgen (registrovaný) s novými pneumatikami, ventilátorové zámky GTA a výfuk 55 mm (se zadní nádobou), generální oprava rychlomeru a malé veci. Demontáž na originálním vzduchovém filtru (otevrený filtr s penovými "ponožkami").
Celkový pocet ujetých kilometru od nákupu cca 9000KM (6000 + KM od generální opravy tachometru) vcetne 3x jezera Garda a 2x Mnichov-Kolín nad Rýnem bez problému.
Soucasná jarní kontrola se synchro a re-vstrikováním karburátoru, nastavení zapalování, výmena oleje, instalace žárovek Osram Nightbreaker atd.

Parametry

Stav vozu
jako nové
Rok výroby
1971

Alfa Romeo Giulia

Zavřít Zavřít
Prodávající
dmytro vodicka
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!